Genomineerd voor website van het jaar!

Louise de Graaf


We zijn ontzettend trots en enthousiast om jullie te kunnen vertellen dat Doepserleven.nl is genomineerd voor Website van het Jaar in de categorie Duurzaamheid! šŸ†šŸŒæ Met grote vreugde delen we dit nieuws, want het is een enorme erkenning voor ons platform en het werk dat we doen om duurzaamheid en zelfvoorzienend leven te promoten.

We nemen het op tegen 11 andere geweldige platformen die zich ook inzetten voor een groenere en bewustere levensstijl. Het is een eer om samen met hen deel uit te maken van deze competitie, en we zien het als een prachtige kans om ons bereik te vergroten en nog meer mensen te inspireren om bewuste keuzes te maken.

Doepserleven.nl gaat niet alleen over duurzamer leven, maar ook over zelfvoorzienend zijn in een wereld die steeds meer gericht is op het terugdringen van onze impact op het milieu. We delen informatie, ervaringen en stapsgewijze gidsen over zelfvoorzienend leven en de reis die wij zelf doorlopen. Ons doel is om heel Nederland bewuster te maken en samen een positieve impact te creƫren.

Nu hebben we jullie hulp nodig! We zouden het geweldig vinden als jullie ons steunen door te stemmen voor Doepserleven.nl als Website van het Jaar. Jullie stem kan echt het verschil maken en ons dichter bij de felbegeerde titel brengen. Samen kunnen we laten zien dat duurzaamheid en zelfvoorzienendheid belangrijke waarden zijn die we hoog in het vaandel dragen.

Stemmen

  • Ga naar de Website van het Jaar en stem direct via onze eigen pagina, deze vind je hier
  • Doorloop de stappen om je stem uit te brengen!
  • Bevestig je stem en help ons om de titel naar huis te brengen! Dit doe je door op de link in de bevestigingsmail te klikken

Bedankt voor jullie voortdurende steun en betrokkenheid. Laten we samen streven naar een groenere toekomst en onze passie voor duurzaam en zelfvoorzienend leven delen!

We zouden het geweldig vinden dat we nu wederom een impact kunnen maken door als nieuwkomer tussen de grote namen te staan en ook daadwerkelijk te winnen. Onze reis begon ruim 2 jaar geleden, en in die tijd hebben we veel meegemaakt.

Het bijzondere is dat wij geen groot bedrijf zijn, maar juist als echte individuen werken aan het opbouwen en delen van dit platform. Onze passie en toewijding hebben ons gebracht waar we nu zijn, en met jullie steun kunnen we laten zien dat authenticiteit en gemeenschap een krachtige combinatie zijn.

Dankjewel!

Ivan en Ladinya en alle andere doepsers!

Wat is website van het jaar?

De website van het jaar verkiezing wordt ieder jaar georganiseerd en dit jaar doet Doepserleven.nl mee! Tussen grote namen in de categorie duurzaam. Er zijn twaalf websites genomineerd per categorie en wij zijn er een van! Het is een eer om met onze relatief nieuwe en kleine website tussen namen als Renewi, Pieter Pot, Doppler en plastic soup foundation te staan.

“De Website van het Jaar verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door Emerce in samenwerking met Multiscope, waarbij naast populariteit ook de kwaliteit van de genomineerden wordt gemeten. Het Nederlandse publiek kan stemmen op zijn favoriete websites en apps en deze ook beoordelen. De stemmen leiden tot twee awards per categorie, namelijk:

Beste: de website of app met de hoogste kwaliteitsscore op content, navigatie, design en aanbevelingsintentie.
Populairste: de website of app met de meeste stemmen binnen de categorie.”Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment